سه شنبه 9 ارديبهشت 1404 - Tuesday, April 29, 2025
ساری و رویای ناتمام گردشگری شهریصدور هشدار هواشناسی ۱۱ استانپیروزی ساحلی‌بازان ایران برابر ایتالیادستور رئیس قوه قضاییه برای شناسایی مقصرین احتمالی حادثه بندر شهید رجاییاسامی متوفیان حادثه بندر رجاییرئیس شین بت استعفا دادیادگار عثمانی‌ها در تهرانپرسپولیس نایب قهرمان لیگ نخبگانهند و پاکستان در آستانه جنگبا مردم ‌صادق‌ خواهیم بود/ ماجرای بندر را می‌گوییماروپا در حال رها کردن وابستگی به ایالات متحده استجنجال‌سازی نتانیاهو؛ از انکار جنایات غزه تا تهدید ایراننقش مهاجران افغانستانی در اقتصاد ایرانبا بدهی ۱۹۰۵۰ باشگاه استقلال می‌شود یک استادیوم ساخت/ مدیران قبلی را بابت بدهی‌ها بازخواست نمی‌کنندوقتی سیاست در دولت ترامپ به اجرای نمایشی تبدیل شدبا مقصرین حادثه بندر شهید رجایی برخورد خواهد شدلبنان زیر تیغ تجاوز؛ به سخره گرفتن آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستیرئیس والیبال ایران مدال لیاقت گرفتشوراها، چرا وعده‌های شما هیچ‌گاه محقق نمی‌شود؟/ فرصتی برای بازنگری، نه صرفاً تبریکدختران، نیکوترین تجلی‌گاه‌های مهر، محبت و انسانیت‌
تاریخ :1404/02/09 7:16 AM
نقش مهاجران افغانستانی در اقتصاد ایران
در دهمین نشست بررسی وضعیت مهاجران در ایران، به نقش نیروی کار مهاجر افغانستانی در اقتصاد ایران و تأثیر مثبت آن بر بازار کار پرداخته شد.
دهمین نشست از سلسله نشست‌های بررسی وضعیت‌شناسی مهاجران افغانستانی در ایران» با موضوع نقش مهاجرین افغانستانی در اقتصاد ایران در خانه اندیشه‌ورزان تهران برگزار شد.

 این نشست که جمعی از نخبگان، دانشجویان و فعالان اقتصادی و اجتماعی ایرانی و افغانستانی برگزار شد،  علی باقری، مدیرکل اشتغال اتباع خارجی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، به عنوان سخنران و جعفر سلطانی، پژوهشگر اقتصادی و دبیر کارگروه اقتصادی انجمن راحل، به عنوان دبیر نشست حضور داشتند.

 باقری در سخنان خود با اشاره به نتایج بررسی‌های وزارت کار درباره وضعیت اشتغال مهاجران، گفت: در ۱۵ استانی که اتباع افغانستانی به طور قانونی حضور دارند، نرخ بیکاری به طور محسوسی کمتر از استان‌هایی است که حضور مهاجران ممنوع است. وی تأکید کرد: نیروی کار مهاجر در اغلب موارد مکمل بازار کار ایران است و جایگزین نیروی کار ایرانی نمی‌شود.

مدیرکل اشتغال اتباع خارجی همچنین با رد فضای مهاجرهراسی در شبکه‌های اجتماعی افزود: در حال حاضر حدود ۲۴ تا ۲۵ میلیون نفر در کشور شاغل و نزدیک به دو میلیون نفر بیکار هستند که از این تعداد، یک میلیون نفر دارای تحصیلات دانشگاهی‌اند و نیروی کار مهاجر افغانستانی به طور عمده رقیب این گروه محسوب نمی‌شود.

در این نشست، فرایند قانونی‌سازی اشتغال مهاجران، موانع موجود در ساختارهای اداری و تعارض‌های حقوقی نیز مورد نقد و بررسی قرار گرفت. این برنامه با پرسش و پاسخ حاضران پایان یافت و مقرر شد ابعاد دیگر موضوع در نشست‌های آینده انجمن راحل پیگیری شود.
نرم‌افزار اندرویدی مودم‌یار - ModemYar
مرکز خیریه نگهداری معلولین ذهنی نوشیروانی بابل
محک، موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان
شرکت دانش بنیان ابررایانه طبرستان abarsoft.ir
محل تبلیغات شما
نظرات شما
+ نظردهید
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بصیرآنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2025 BasirOnline website.
All rights reserved. Reproduction is permitted by referring to the source.