چهارشنبه 27 فروردين 1404 - Wednesday, April 16, 2025
چرا مازندران هنوز پایتخت گردشگری ایران نشده است؟/ ساری؛ شهری با ظرفیت‌های خاموش گردشگریچرا باید از ادبیات دفاع کرد؟برنامه هفتم محور انسجام و هم‌افزاییانتصاب معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس‌جمهورحملات هوایی آمریکا به یمنآغاز سفر‌های کیش برای بازنشستگاننفوذ ایلان ماسک کاهش می‌یابدخودکفایی محصولات اساسی نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبارپیشروی نظامی چین در دل اقیانوس آرامآمریکا در دوران ترامپ تنهاستسفر یک روزه به دل بهار!یاوه گویی سناتور جمهوری خواه علیه برنامه هسته‌ای ایرانحمله بایدن به دولت ترامپطلا به رکورد تاریخی جدیدی ثبت کردصفحه نخست روزنامه‌های امروزشکاف عمیق در دولت ترامپ؛ آیا مذاکرات هسته‌ای با ایالات‌متحده به بن‌بست می‌رسد؟سایه اتهامات تازه: تحلیل تحریم‌های جدید غرب علیه ایراناسرائیل نگران توافق ایران و آمریکاستآیا چشم انتظاری متقاضیان مسکن مهر امسال با بسته شدن پرونده به اتمام می‌رسد؟ترامپ با مذاکره با ایران نتانیاهو را غافلگیر کرد
تاریخ :1404/01/27 10:01 AM
اسرائیل نگران توافق ایران و آمریکاست
به گزارش جروزالم پست، مقامات اسرائیلی نگران‌اند که ترامپ با توافقی ضعیف با ایران موافقت کند و فرصت حمله به برنامه هسته‌ای تهران را از دست بدهند.

به گزارش جروزالم پست، چندین منبع ارشد اسرائیلی هشدار داده‌اند که خطر واقعی وجود دارد مبنی بر این‌که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، ممکن است با یک توافق هسته‌ای ضعیف با ایران موافقت کند. این منابع به‌ویژه نگران‌اند که چنین توافقی، فرصتی را که اکنون ارتش اسرائیل برای حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران در اختیار دارد، از بین ببرد.

در ماه‌های اخیر، امیدواری بسیاری میان مقامات اسرائیلی شکل گرفته بود که ترامپ به اسرائیل مجوز حمله گسترده هوایی به تأسیسات هسته‌ای ایران را بدهد، شاید حتی در ماه‌های ابتدایی سال ۲۰۲۵. اما با توجه به مواضع متناقض ترامپ – از تهدید شدید ایران گرفته تا تمایل به دستیابی به توافق – برخی منابع اسرائیلی اکنون معتقدند احتمال امضای یک توافق ضعیف بیشتر از گذشته شده است.

با این حال، به گزارش جروزالم پست، برخی دیگر از منابع هنوز امیدوارند که ترامپ در پشت‌پرده متوجه ناکارآمدی یک توافق است و در نهایت یا به اسرائیل برای اقدام نظامی چراغ سبز می‌دهد یا اینکه با تهدید و فشار، ایران را به پذیرش توافقی بهتر از نسخه ۲۰۱۵ وادار می‌کند.

تقریباً همه منابع مورد گفت‌وگو با جروزالم پست تأکید دارند که در ماه آوریل تحولات مهمی در پرونده هسته‌ای ایران رخ خواهد داد. با این حال، مشخص‌شدن کامل سیاست دولت ترامپ نسبت به ایران ممکن است تا تابستان به درازا بکشد.

در همین راستا، کشورهای انگلستان، آلمان و فرانسه به ایران تا ماه ژوئن فرصت داده‌اند که در مسیر حل بحران هسته‌ای پیشرفت نشان دهد؛ در غیر این‌صورت، آن‌ها آماده‌اند تا از مکانیسم بازگشت خودکار تحریم‌ها (snapback) ذیل توافق ۲۰۱۵ استفاده کنند.

به‌رغم اینکه ترامپ کمتر درباره بازگشت تحریم‌های بین‌المللی صحبت کرده، اما جروزالم پست یادآور می‌شود که او در دوره اول ریاست‌جمهوری‌اش نشان داده بود به تحریم‌ها به‌عنوان ابزار فشار علاقه‌مند است، و بخش بزرگی از سیاست او در قبال ایران بر همین اساس طراحی شده بود.

به نوشته این روزنامه، دور دوم مذاکرات هسته‌ای میان ایران و آمریکا قرار است روز شنبه در عمان آغاز شود.

گفتنی است، آخرین دور جدی مذاکرات هسته‌ای میان ایران، آمریکا و طرف‌های میانجی به اواخر سال ۲۰۲۳ بازمی‌گردد؛ پیش از حمله هفتم اکتبر حماس به اسرائیل. پس از آن، دولت بایدن مذاکرات را از نظر سیاسی غیرقابل توجیه دانست.

جروزالم پست در پایان یادآور می‌شود که دولت بایدن در آغاز کار خود اعلام کرده بود به‌دنبال احیای توافق ۲۰۱۵ است؛ توافقی که ترامپ در دوره اول ریاست‌جمهوری‌اش با تکیه بر عملیات موساد در سال ۲۰۱۸ – که بخشی از اسناد برنامه هسته‌ای ایران را فاش کرد – تضعیف کرده بود.
نرم‌افزار اندرویدی مودم‌یار - ModemYar
مرکز خیریه نگهداری معلولین ذهنی نوشیروانی بابل
محک، موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان
شرکت دانش بنیان ابررایانه طبرستان abarsoft.ir
محل تبلیغات شما
نظرات شما
+ نظردهید
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بصیرآنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2025 BasirOnline website.
All rights reserved. Reproduction is permitted by referring to the source.