يکشنبه 24 فروردين 1404 - Sunday, April 13, 2025
منطقه آزاد مازندران؛ فرصت بی‌تکرار برای تحول اقتصادی یا تکرار تجربه‌های ناکام؟حذف تلخ تیم فوتبال نوجوانانپیر وزنه‌برداری مازندران آسمانی شداتحادیه اروپا ۹ ایرانی را تحریم می‌کنداکبر اعتماد درگذشترایج‌ترین علامت بیماری پارکینسونپرسپولیس ۱ - ۰ نساجی مازندرانجنگ زرگری اردوغان در مقابل اسرائیلصنعت دامداری ایران در میان پنج کشور برتر دنیا قرار داردکاخ سفید: ترامپ آماده توافق با چین استیمن ناو آمریکایی را هدف گرفتتوسعه ابزاری برای پیش‌بینی قتل!لیبی نمایی افراطیتسهیلات ساخت پشت درب‌های بسته بانک‌ها/ قانون جهش تولید مسکن زیرپا گذاشته شد!آغاز حراج سکه‌های طلا و سیم‌کارت‌های رند از روز‌های آیندهصالحی: پیامد حمله آمریکا به ایران تا اوکراین و تایوان کشیده می‌شودشهردار جدید ساری در معرکه چالش‌های شهری/ بازگشت امید یا تکرار وعده‌ها؟!لزوم توقف تولید خودروهای پرتصادفقلب تپنده فناوری ایرانی؛ از راکتور تا درمان سرطانواکنش اتحادیه اروپا به مذاکره آتی ایران و آمریکا در عمان
تاریخ :1404/01/23 7:36 AM
جنگ زرگری اردوغان در مقابل اسرائیل
رئیس‌جمهور ترکیه با اشاره به تحولات سوریه ادعا کرد که رژیم تروریستی اسرائیل به دنبال شعله‌ور کردن اختلافات داخلی در سوریه است.
رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه امروز جمعه رژیم تروریستی اسرائیل را متهم کرد که با دامن زدن به اختلافات سوریه پس از سقوط بشار اسد، به دنبال ویران کردن تغییرات جدید در این کشور است.

اردوغان در یک مجمع دیپلماتیک در آنتالیا، در جنوب ترکیه، گفت که اسرائیل در تلاش است تا تلاش‌هایی که از ۸ دسامبر برای کنترل سوریه توسط شبه نظامیان تحریر الشام شروع شده است را با شعله‌ور کردن شکاف‌های قومی و مذهبی و تحریک اقلیت‌ها در این کشور برای مخالفت با دولت تضعیف کند. 

رژیم تروریستی اسرائیل به فاصله‌ی کوتاهی از شروع شورش علیه دولت بشار اسد و سقوط حکومت سوریه توسط شبه نظامیان وارد خاک این کشور شده و مناطقی از آن را اشغال کرد. در همین راستا جنگنده‌های صهیونیستی به مراکز نظامی و زیرساختی سوریه حمله کردند و توانایی نظامی آن را از بین بردند.

از سویی دیگر ترکیه که حامی اصلی تروریست‌ها و شبه نظامیان سوریه است بشدت بر دولت این کشور که توسط ابومحمد الجولانی، رئیس سوریه در دوره انتقالی اداره می‌شود نفوذ دارد.

پیش از این آژانس آمریکایی بلومبرگ گزارش داد که ترکیه در حال بررسی ایجاد پایگاه‌های نظامی در سوریه است و همچنین به دنبال ارائه آموزش برای ارتش جدید این کشور با هدف تقویت نفوذ خود در سوریه پس از سرنگونی حکومت قبلی است.
نرم‌افزار اندرویدی مودم‌یار - ModemYar
مرکز خیریه نگهداری معلولین ذهنی نوشیروانی بابل
محک، موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان
شرکت دانش بنیان ابررایانه طبرستان abarsoft.ir
محل تبلیغات شما
نظرات شما
+ نظردهید
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بصیرآنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2025 BasirOnline website.
All rights reserved. Reproduction is permitted by referring to the source.