شنبه 14 تير 1404 - Saturday, July 5, 2025
خیانت از وین، ترور در تهران؛ آژانس شریک جنایت علیه ملت ایران!دغدغه‌ای در صادرات نفت نداریمنیرو‌های مسلح هیچگاه دچار از هم پاشیدگی نخواهند شدسازوکار دولت برای جبران آسیب‌های جنگحملات آمریکا برنامه هسته‌ای ایران را تا دو سال عقب انداختآمریکا خواستار از سرگیری همکاری ایران با آژانس شدمراسم عزاداری در حسینیه امام خمینی (ره)نیروهای مسلح ایران آماده مقابله با هر حرکت رژیم صهیونیستی و حامیان آن هستندوضعیت زمان‌بندی ثبت‌نام دانش‌آموزانورقی که در خاورمیانه برگشت؛ همگرایی اعراب با ایرانسفر به عتبات جریان داردصفحه نخست روزنامه‌های امروزاگر موشک‌های ما به هدف نمی‌خورد اسرائیل برای آتش‌بس التماس نمی‌کردپرونده خاص‌ترین حج تمتع امسال بسته شدعاشورا، درسی برای زندگی امروز؛ از سوگواری تا ساختن نسل بیدارابلاغ پیام کتبی عراقچی به وزیر خارجه کویتبازسازی تهران با محوریت بنیاد مسکنبامداد بیات آهنگساز دارفانی را وداع گفتتوزیع واکسن روتاویروس آغاز شدتریبون‌های رسمی نهایت دقت را در حفظ همبستگی ملی داشته باشند
تاریخ :1399/12/09 8:24 AM
افزایش آمار مراجعان کرونایی
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: آمار مراجعان کرونایی از ظرفیت تعداد پرستاران حاضر در بیمارستان‌ها بیشتر است.

به گزارش بصیرآنلاین، فرهاد سلطانی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: آمار مراجعان کرونایی از ظرفیت تعداد پرستاران حاضر در بیمارستان‌ها بیشتر است و مراکز درمانی نمی‌توانند این حجم بیمار را پاسخگو باشند و در چند روز اخیر تعدادی تخت آی سی یو به بیمارستان امام اضافه کردیم، اما همچنان تعداد تخت‌ها در مقایسه با مراجعین کمتر است.

او افزود: هنوز هم با کمبود پرسنل مواجهیم و انتظار داریم مردم اصول بهداشتی از جمله ماسک زدن را رعایت کنند و روزانه حدود ۲۰ بیمار از طریق اتوبوس آمبولانس به بیمارستان‌های دیگر اهواز جابه جا می‌شوند.

سلطانی بیان داشت: اغلب بیماران ابتدا به بیمارستان رازی مراجعه می‌کنند که با تشخیص پزشکان، برخی از آن‌ها به بیمارستان‌های دیگر منتقل می‌شوند و قصد داشتیم بیمارستان آیت الله طالقانی اهواز را وارد چرخه پذیرش بیماران کرونایی کنیم، اما چون زیرساخت کاملی ندارد، ترجیح دادیم بخش جدیدی در بیمارستان امام راه اندازی و پرسنل خود را به آنجا اعزام کنیم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز  تصریح کرد: ۴۲ نیروی طرح ۸۹ روزه که اغلب کمک پرستار و کمک بهیار هستند در بیمارستان‌های اهواز جذب و هر سه ماه یکبار قرارداد آن‌ها را تمدید کردیم و ابتدای دی ماه به دلیل کاهش آمار بیماری، قرار بود آن‌ها را کنار بگذاریم، اما بعد از ۱۰ روز با افزایش دوباره روند مبتلایان این افراد را به خدمت گرفتیم.

انتهای پیام/م

نرم‌افزار اندرویدی مودم‌یار - ModemYar
مرکز خیریه نگهداری معلولین ذهنی نوشیروانی بابل
محک، موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان
شرکت دانش بنیان ابررایانه طبرستان abarsoft.ir
محل تبلیغات شما
نظرات شما
+ نظردهید
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بصیرآنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2025 BasirOnline website.
All rights reserved. Reproduction is permitted by referring to the source.