چهارشنبه 18 تير 1404 - Wednesday, July 9, 2025
خیانت از وین، ترور در تهران؛ آژانس شریک جنایت علیه ملت ایران!دغدغه‌ای در صادرات نفت نداریمنیرو‌های مسلح هیچگاه دچار از هم پاشیدگی نخواهند شدسازوکار دولت برای جبران آسیب‌های جنگحملات آمریکا برنامه هسته‌ای ایران را تا دو سال عقب انداختآمریکا خواستار از سرگیری همکاری ایران با آژانس شدمراسم عزاداری در حسینیه امام خمینی (ره)نیروهای مسلح ایران آماده مقابله با هر حرکت رژیم صهیونیستی و حامیان آن هستندوضعیت زمان‌بندی ثبت‌نام دانش‌آموزانورقی که در خاورمیانه برگشت؛ همگرایی اعراب با ایرانسفر به عتبات جریان داردصفحه نخست روزنامه‌های امروزاگر موشک‌های ما به هدف نمی‌خورد اسرائیل برای آتش‌بس التماس نمی‌کردپرونده خاص‌ترین حج تمتع امسال بسته شدعاشورا، درسی برای زندگی امروز؛ از سوگواری تا ساختن نسل بیدارابلاغ پیام کتبی عراقچی به وزیر خارجه کویتبازسازی تهران با محوریت بنیاد مسکنبامداد بیات آهنگساز دارفانی را وداع گفتتوزیع واکسن روتاویروس آغاز شدتریبون‌های رسمی نهایت دقت را در حفظ همبستگی ملی داشته باشند
تاریخ :1399/09/01 7:50 AM
جدیدترین تحولات میدانی عراق
نیروهای عراقی عملیاتی را در محورهای شرق و غرب استان الانبار علیه عناصر مخفی داعش آغاز کرده اند و در تلاش هستند امنیت دروازه های شرقی بغداد را از لوث وجود تروریست ها پاکسازی کنند.

به گزارش بصیرآنلاین، نیرو‌های ارتش و رزمندگان بسیج مردمی عراق پس از دریافت اطلاعات دقیق، عملیات جدیدی را در محور شرقی استان الانبار برای شناسایی عناصر مخفی گروهک تروریستی داعش و تامین امنیت منطقه ترتیب دادند.

محدوده عملیات نیرو‌های عراقی برای پاکسازی نقاط آلوده به عناصر مخفی داعش و امن کردن مناطق در محور شرقی استان الانبار منطقه «الثرثار» است و عملیات از پل شهید «سرتیپ حسن عباس طوفان» آغاز و تا رسیدن به مناطق مشکوک به تحرکات داعش ادامه می‌یابد.

براساس اطلاعات به دست آمده، گروه مشترک دیگر از نیرو‌های امنیتی و ارتش نیز به همراه رزمندگان بسیج مردمی عملیاتی را در حدفاصل منطقه «الثرثار» و جزیره «الکرمه» برای رصد تحرکات هسته‌های خاموش داعش انجام دادند.

جدیدترین تحولات میدانی عراق/ جزئیات عملیات نیروهای ارتش و بسیج مردمی برای تامین امنیت دروازه‌های شرقی پایتخت

به گفته منابع میدانی، عملیات جست وجوی نقطه به نقطه در شرق استان الانبار به ویژه در مناطق صعب العبور با پشتیبانی نیروی هوایی ارتش و با حضور نیرو‌های اطلاعات و یگان‌های مهندسی (متخصص خنثی بمب و تله‌های انفجاری) صورت گرفت.

مناطق آلوده در شرق استان الانبار دروازه‌های شرقی پایتخت عراق به شمار می‌آیند که از محور شمالی نیز به دریاچه «الثرثار» و مناطق مهمی از جمله «سامراء، الدجیل، بلد و ...» متصل و تهدیدی برای مناطق «فلوجه، الحبانیه، الرمادی و ...» محسوب می‌شوند.


بیشتر بخوانید


جاده راهبردی «بغداد - فلوجه- الرمادی - هیت - البغدادی - حدیثه - القائم - البوکمال» از جنوب محدوده عملیات نیرو‌های عراقی می‌گذرد و همین مسئله اهمیت محور شرقی استان الانبار را چند برابر کرده است.

جدیدترین تحولات میدانی عراق/ جزئیات عملیات نیروهای ارتش و بسیج مردمی برای تامین امنیت دروازه‌های شرقی پایتخت

از غرب استان الانبار خبر می‌رسد، نیرو‌های بسیج مردمی عملیاتی را برای شناسایی عناصر مخفی داعش و مقر‌های آنان آغاز کردند و در منطقه «وادی الحلکوم» و نقاط حومه موفق شدند ۳ محل استقرار تروریست‌ها را کشف و منهدم کنند.

هسته‌های خاموش داعش مستقر در این مقر‌ها در تلاش بودند در فرصت مناسب عملیاتی را علیه نیرو‌های عراقی ترتیب دهند که ناکام ماندند؛ رزمندگان بسیج مردمی با انجام چند عملیات در این منطقه توانستند خطوط کمک رسانی به تروریست‌ها را در این محور مسدود کنند.

به گفته منابع میدانی، گروهک تروریستی داعش مناطق غربی استان الانبار به ویژه منطقه «وادی الحلکوم» را به دلیل دور بودن از نیرو‌های امنیتی به محلی برای تقویت قوای خود تبدیل کرد و این فرصت را غنیمت شمرد.

جدیدترین تحولات میدانی عراق/ جزئیات عملیات نیروهای ارتش و بسیج مردمی برای تامین امنیت دروازه‌های شرقی پایتخت

براساس اطلاعات به دست آمده، عناصر مخفی داعش در این محور با کمک برخی ساکنان منطقه مواد مورد نیاز خود را تامین می‌کردند، اما با استقرار نیرو‌های بسیج مردمی و انجام عملیات در این بخش مسیر کمک رسانی به آنان قطع شد.

عملیات نیرو‌های عراقی در محور غربی استان الانبار تا رسیدن به نتیجه مطلوب ادامه می‌یابد؛ مناطق بیابانی استان الانبار به دلیل نزدیک بودن به مرز‌های سوریه و دور بودن از چشم نیرو‌های امنیتی به محل مناسبی برای رشد و آمورش تروریست‌ها تبدیل شده اند.

جدیدترین تحولات میدانی عراق/ جزئیات عملیات نیروهای ارتش و بسیج مردمی برای تامین امنیت دروازه‌های شرقی پایتخت

نیرو‌های ارتش تروریستی آمریکا مستقر در استان الانبار نیز از عناصر مخفی گروهک تروریستی داعش پشتیبانی می‌کنند چرا که به شدت تلاش می‌کنند با اجرای سناریوی‌های مختلف، رزمندگان بسیج مردمی به ویژه نیرو‌های «کتائب حزب الله، امام علی (ع) و... و.» را از مرز‌های مشترک با سوریه (گذرگاه القائم - البوکمال) عقب برانند؛ الانبار علاوه بر این که با سوریه، اردن و عربستان مرز‌های مشترک دارد و از محور شرقی دروازه‌های غربی استان‌های کربلا و نجف محسوب می‌شود، نقطه اتصال جاده راهبردی تهران - مدیترانه است و همین مسئله آمریکایی‌ها را در هراس فرو برده است.

انتهای پیام/

نرم‌افزار اندرویدی مودم‌یار - ModemYar
مرکز خیریه نگهداری معلولین ذهنی نوشیروانی بابل
محک، موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان
شرکت دانش بنیان ابررایانه طبرستان abarsoft.ir
محل تبلیغات شما
نظرات شما
+ نظردهید
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بصیرآنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2025 BasirOnline website.
All rights reserved. Reproduction is permitted by referring to the source.