چهارشنبه 12 آذر 1404 - Wednesday, December 3, 2025
پایان انتخاب و آغاز ساختن/ فصل جدید توسعه فوتبال مازندرانضرورت صیانت از سرمایه اجتماعی ورزش مازندران/ پول هیأت فوتبال کجا خرج شد؟لجن‌پراکنی چاپلوسان سفره‌های خاص/ وقتی مغز ژله‌ای جای قلم می‌نشیند/ مزدورانی که از حقیقت زخم خورده‌اندسه موضوع شبه دار و مبهم؛ اتاق مدیرکل ورزش مازندران به کانون بحران تبدیل شده است؟شبهات برطرف شد/ ضرورت پاسخگویی و عذرخواهی مدیرکل ورزش و جوانانمهمترین اخبار انتظامی در مازندرانچه کسی پاسخ‌گوی هزینه‌های هدر رفته فوتبال مازندران است؟/ وقتی هوچی‌گری، 100 میلیون تومان را دود می‌کندوقتی حرمت شهید، قربانی مصلحت‌سنجی‌های انتخاباتی می‌شودوقتی پرده افتاد؛ روسیاهی برای چه کسانی ماند؟/ بازی خطرناک منفعت طلبان با آبروی فوتبال مازندرانمازندران در بحران خون؛ هشدار رسانه‌ها، سکوت مدیران!مهمترین اخبار انتظامی در مازندرانکلید رونق اقتصادی مازندران در دست جوانان/ استانی با ظرفیت‌های بر زمین‌ماندهاعزام دو هواپیمای ایلوشین ۴۰ تنی برای انجام عملیات همزمان اطفای حریق/ تعداد بالگردها به ۷ فروند رسیدجنگل‌های هیرکانی در شعله‌های فراموشی/ بی‌تدبیری مسئولان مازندرانپاسخ به آژانس؛ بازنگری در رویکر‌های اساسی هسته‌ایدریای خزر ، دریای صلح دوستیدلیل بسته شدن پنجره استقلالچین: قطعنامه آمریکا درباره غزه در مورد مسائل کلیدی مبهم استپزشکیان خطاب به سفیر اتریش: در خنثی‌سازی تبلیغات نادرست ضدایرانی نقش‌آفرین باشیدتوسعه همکاری‌های ایران و فرانسه
تاریخ :1399/05/08 8:58 AM
ابتلای ۵۴ داوطلب کنکور به کرونا
خدایی گفت:تعداد ۵۴ داوطلب کنکور دکتری بر اساس تاییدیه وزارت بهداشت به بیماری کرونا مبتلا شده اند که به همین دلیل خارج از حوزه امتحانی کنکور خواهند داد.

به گزارش بصیرآنلاین، ابراهیم خدایی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص نحوه برگزاری کنکور دکتری اظهار کرد: فاصله صندلی داوطلبان به ۱۶۰ سانتی متر افزایش پیدا کرده و زمان ورود آن‌ها برای جلوگیری از تجمع از یک ساعت به ۲ ساعت افزایش پیدا کرده است،همچنین حوزه‌هایی که برای کنکور در نظر گرفته شده است حوزه‌های دانشگاه‌های بزرگ و اماکنی هستند که از محوطه باز و حیاط بزرگ برخوردار هستند تا رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی از جمله فاصله‌گذاری اجتماعی کاملا برای داوطلبان انجام شود.

وی افزود: عوامل اجرایی حدود ۴۰ درصد افزایش پیدا کرده و بازرسی بدنی در محل‌های برگزاری کنکور حذف شده و به صورت راکد انجام می‌شود. همچنین تمام مکان‌های حوزه‌ها و مخازن از ۲۴ ساعت قبل ضد عفونی شده است. تمامی حوزه‌ها مجهز به وسایل حفاظتی از جمله ماسک و دستکش هستند.


بیشتر بخوانید


 

خدایی در ادامه گفت: با هماهنگی معاونت درمان وزارت بهداشت برای آن دسته از داوطلبانی که بیماری قطعی کرونا دارند شرایط ویژه در نظر گرفته شده است به طوریکه افراد داوطلب خارج از حوزه امتحانی و به صورت جداگانه در بیمارستانها، درمانگاه‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی می‌توانند امتحان دهند.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور یادآوری کرد: تعداد ۵۴ داوطلب بر اساس تاییدیه وزارت بهداشت به بیماری کرونا مبتلا شده اند که از این تعداد یک نفر در بیمارستان بستری است و در همان مکان امتحان می دهد و ۵۳ نفر دیگر در محل‌های جداگانه و خارج از حوزه امتحانی کنکور خواهند داد، همچنین داوطلبانی که مشکوک به کرونا هستند نیز در یک محیط جداگانه کنکور خود را خواهند داد.

انتهای پیام/

نرم‌افزار اندرویدی مودم‌یار - ModemYar
مرکز خیریه نگهداری معلولین ذهنی نوشیروانی بابل
محک، موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان
شرکت دانش بنیان ابررایانه طبرستان abarsoft.ir
محل تبلیغات شما
نظرات شما
+ نظردهید
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بصیرآنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2025 BasirOnline website.
All rights reserved. Reproduction is permitted by referring to the source.