مدیرعامل مجمع خیرین شهرستان آمل گفت: تمامی تعهدات مربوط به مرکز شیمی درمانی آمل از سوی خیرین انجام شده، حتی حاضریم هزینه های پرسنلی و نیروی انسانی مرکز را نیز تقبل کنیم تا این مرکز آغاز به کار کند، اما راه اندازی این مرکز از سوی دانشگاه علوم پزشکی مازندران نهایی نشده و این دانشگاه به دنبال سهم خود از محل پرداختی بیماران است.
مسعود نیکپور با اشاره به معطل ماندن فعالیت مرکز شیمی درمانی آمل که دو سال پیش با حضور قاضی زاده هاشمی وزیر سابق بهداشت افتتاح شد؛ بیان کرد: ساخت مرکز شیمی درمانی براساس تفاهمنامه ای با دانشگاه علوم پزشکی مازندران به ریاست ناصحی و مرحوم جوادیان ریاست بیمارستان امام علی شهرستان آمل با سهم مشارکت 40 به 60 میان دانشگاه و مجمع خیرین شهرستان آمل آغاز به کار کرد، بیان کرد: ساخت این مرکز ابتدا در زمینی روبروی مرکز فعلی با زیربنای حدود ۶۰۰ مترمربع درنظر گرفته شد که پس از این قرارداد در یک رایزنی به مکان فعلی با بنای یک هزار متر مربع انتقال یافت.
وی با اشاره به اینکه ساخت اورژانس بیمارستان امام علی در طبقه همکف و ساخت مرکز شیمی درمانی در طبقه بالای این مرکز تهمید شد، افزود: با وجود وضعیت نامناسب خیابان نور یعنی مسیر مرکز و بیمارستان امام علی ساخت مرکز نهایی شد تا مردم این شهرستان و سایر شهرستان های همجوار از آن بهره مند شوند.
نیکپور با تاکید بر اینکه طبق تعهد ۴۰ درصدی خیرین آملی، مجمع خیرین طی دو سال قرارداد خود را انجام داده و دانشگاه علوم پزشکی مازندران پس از هفت سال توانست ۶۰ درصد سهم خود را به اتمام برساند که در مجموع ۹ سال طول کشید تا مرکز شیمی درمانی شهرستان آمل تکمیل شود، گفت: در سال ۹۶ با حضور وزیر سابق بهداشت این مرکز افتتاح شد که در آن روز افتتاحیه، درخواست مجوز ساخت مرکز پرتودرمانی به وزیر داده شد. آن زمان هنوز پروانه این مرکز از سوی دانشگاه علوم پزشکی مازندران به این شهرستان داده نشده بود؛ مجمع اذعان کرد که حتی ریالی برای ساخت این مرکز از سوی دانشگاه علوم پزشکی یا وزارت بهداشت درخواست ندارد با توجه به اینکه زمین نیز برای احداث این مرکز آماده داریم.
وی ادامه داد: طبق تفاهم نامه احداث مرکز شیمی درمانی نیز متعهد شدیم که با تشکیل هیات مدیره به نظارت مرکز اقدام کنیم تا بیماران نیازمند نیز از خدمات آن استفاده کنند.
مدیرعامل مجمع خیرین آمل با بیان اینکه در آن زمان وزیر بهداشت بر مبنای تعرفه سالانه دولتی و حتی سهم بیمار از هزینه های مرکز نیز مورد بحث قرار گرفت که مجمع اعلام آمادگی نمود و قرار شد با استقبال وزیر بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی مازندران صدور مجوز پرتودرمانی را نیز به این مرکز انجام دهد.
نیک پور تصریح کرد: وزیر بهداشت وقت از دانشگاه مازندران خواستند تا با این مجمع همکاری کنند و این کار را انجام شود، حتی بسیار ناراحت شدند که چرا با وجود تکمیل مرکز شیمی درمانی، پذیرش بیمار صورت نمیگیرد و پیگیر آن شدند.
بسته بودن درب های مرکز شیمی درمانی آمل با وجود افتتاح!
وی اظهار کرد: پس از آن روز، مجمع رایزنی لازم را انجام داد تا درب این مرکز باز و خدمات رسانی به مردم داده شود اما متاسفانه با گذشت دو سال از آن زمان تا به امروز همچنان درب این مرکز بسته است.
نیکپور با اعلام اینکه قبل از شیوع بیماری کرونا نشستی با ریاست علوم پزشکی مازندران انجام شد و خواستههای مجمع طی پیشنویسی مطرح و ارائه شد تا به عنوان هیات مدیره، مجمع خیرین در این زمینه وارد عمل شود؛ گفت: این مجمع با توان بسیار بالا و با کمک های مالی از سوی مجمع و همیاران آن مرکز در زمان بیماری منحوس کرونا توانست با تشکیل ستاد کمک های خوبی را به خانواده های نیازمند ارائه دهد.
دانشگاه علوم پزشکی مازندران به دنبال سهم خود از پرداختی بیماران!
وی با بیان اینکه در آن نشست تعدیل هایی در یک پیش نویس به دانشگاه علوم پزشکی مازندران ارائه شد و درصدی با یک تعرفه خاص از پرداختی بیماران برای دانشگاه علوم پزشکی در نظر گرفته شود اما مجمع خیرین از علومپزشکی خواسته تا این درخواست را انجام ندهند، اضافه کرد: در آخرین نشست نیز که حدود ۲۰ روز پیش در دفتر نماینده مردم آمل انجام شد و حتی پیشنویس نیز از سوی مجمع ارائه شد، درخواست شد تا این درصد پرداخت نشود.
مدیرعامل مجمع خیرین آمل تاکید کرد: در آن نشست مطرح شد که حتی پزشک مورد نظر برای مرکز آماده برای پذیرش بیماران است و مرکز با امکانات مدرن، به روز و پیشرفته آماده خدمات رسانی است؛ مجمع خیرین در نشست اخیر متعهد شد تمام هزینه ها از پرستار، سوپروایزر، پزشک گرفته تا نیروی خدماتی برای آن مرکز تامین شود که البته این هزینه از سوی حساب خود هیئت امنای مجمع خیرین پرداخت می شود.
وی افزود: بر خلاف آن برنامه هایی که از سوی مجمع خیرین در همه امور چون دانشجویی، مساعدت به بیماران خاص، بیمارستان ها، جهیزیه عروس، مسکن و دانش آموزی تامین هزینه صورت می گیرد؛ این هزینهها از هزینه شخصی هیئت امنا پرداخت خواهد شد.
نیکپور با بیان اینکه ما بازوان این نظام هستیم و افتخار ماست که در این مجمع فعالیت داریم، گفت: امسال در چهاردهمین سال از فعالیت مجمع را پشت سر گذاشتیم و با وجود شیوع بیماری کرونا، مجموعه فعالیت خود را تعطیل نکرده و به دنبال رفع مشکلات مردم بوده و همکاری های لازم را با بهزیستی، کمیته امداد، آموزش و پرورش و سایر نهادها داشته است.
وی در ادامه از جذب نیرو برای مرکز شیمی درمانی آمل، استارت اول را به کارگیری حدود ۱۵ نیرو عنوان و مطرح کرد: این مجموعه که شامل رسیدگی به بیماران سرپایی، بستری، امکانات و خدمات دهی های دیگر است نیاز به جذب نیروهای بیشتر دارد.
مدیرعامل مجمع خیرین آمل با اعلام اینکه مازندران به لحاظ بیماری سرطانی نسبت به سایر استان ها در جایگاه بالایی قرار گرفته و آمل نیز در رتبه اول بروز این بیماری است؛ بیان کرد: با توجه با هزینه یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومانی در سال ۹۰ از سوی مجمع خیرین برای راه اندازی مرکز شیمی درمانی آمل؛ مسئولان استانی باید فکر اساسی برای تسریع در کار راه اندازی این مرکز داشته باشند.
انتشار این گزارش بیانگر دیدگاه های پایگاه خبری بصیرآنلاین نبوده و این رسانه آمادگی دارد نقطه نظرات و پاسخ دانشگاه علوم پزشکی مازندران را منتشر کند.