چهارشنبه 25 تير 1404 - Wednesday, July 16, 2025
مدیرکل با سابقه محکومیت کیفری؛ مازندران چگونه به بحران رسید؟سفر عراقچی به چینحضور رئیس‌جمهوری در وزارت نفتدریافت بیش از ۴۵۰ هزار کارت کنکوروزیر کشور پاکستان وارد تهران شدترامپ تماشاگر فینال جام جهانی باشگاه‌هاپیش فروش بلیت اتوبوس اربعینقهرمانی تاریخی سینر در ویمبلدونکشف قطعات پهپاد رژیم صهیونیستیآزادکاران جوان ایرانی بر بام آسیاانصاری: تالاب صالحیه، کانون اصلی گردوغبار تهران و کرج استایران زیاده خواهی را نمی‌پذیرد/ مواضع اصولی خود در مذاکرات را تغییر نمی‌دهیمچلسی ۳ - ۰ پاری سن ژرمنسرویس مخفی نتوانست مانع از سوءقصد به جان ترامپ شوددستور رئیس‌جمهور برای تشکیل کارگروه تخصصی مقابله با پدیده گرد و غبارشکاف عمیق در قلب آمریکا: اپستین، ترامپ، ماسک و سراب عدالتبارش سیل و باران در نواحی شرقی کشورکاهش نرخ بلیت پرواز‌های اربعیندولت ۱۰۰ میلیارد تومان برای جبران خسارات کامیون‌داران تخصیص دادبرندگان جشنواره کارلووی واری
تاریخ :1399/03/31 8:17 AM
کاهش تصادفات رانندگی
با رعایت قوانین و مقررات رانندگی و پای کار آمدن دستگاه‌های مربوطه در حوزه تصادفات رانندگی، می‌توان آمار تلفات تصادفات رانندگی را کاهش داد.


به گزارش بصیرآنلاین، حوادث رانندگی از جمله عوامل اصلی منجر به مرگ در کشور‌های جهان است و روزانه تعداد زیادی از افراد بر اثر تصادفات رانندگی جان خود را از دست می‌دهند.

طبق آمار، در سال ۹۶ بالغ بر۱۶ هزار نفر، در سال ۹۷ تعداد ۱۷ هزار و در سال ۹۸ از ابتدای سال تا بهمن ‌ماه ۱۶ هزار نفر از هموطنان در تصادفات جان خود را از دست داده‌اند که البته امسال به دلیل شرایط کرونا آمار جانباختگان حوادث رانندگی نسبت به سال گذشته کاهش داشته است؛ چراکه بسیاری از هموطنان سفری به خارج از شهر‌های خود نداشتند.

این در حالی است که بیش از ۳۲ دستگاه در تصادفات نقش مستقیم دارند، اما بسیاری از این دستگاه‌ها کنار کشیده‌اند و تنها دستگاه‌هایی مانند پلیس راهور برای کاهش تصادفات پای کار هستند.

طبق اعلام سردار هادیانفر رئیس پلیس راهور ناجا کشور، شرایط مطلوبی در حوزه تصادفات نداریم و باید کار‌های زیادی در این زمینه انجام شود تا کاهش تصادفات را شاهد باشیم.

همچنین بالغ بر ۵ هزار نقطه حادثه خیز در اقساء نقاط کشور وجود دارد، که از سال ۱۳۸۵ تاکنون هیچ گونه تغییری در آن‌ها انجام نشده و هنوز جزء نقاط حادثه خیز هستند.

در کنار این آمار جانباختگانی که هر روزه بر اثر تصادفات بیشتر می‌شود، پلیس راهور نیز از تلاش‌های خود برای کاهش آمار جان باختگان می‌گوید و در این راستا علاوه بر دغدغه های فراوان، ناراحتی‌هایی هم از برخی دستگاه‌ها دارد.

آموزش، از جمله اقداماتی است که در راستای ارتقا سطح رانندگی رانندگان وسایل نقلیه توسط پلیس انجام می‌شود، اما خود رانندگان نیز باید قوانین و مقررات رانندگی را رعایت کنند.

البته یکی از عوامل مهم در تصادفات رانندگی عامل انسانی است، چراکه ۴ عامل اصلی سبقت و سرعت غیر مجاز، عدم توجه به جلو، خستگی و خواب آلودگی از عوامل اصلی تصادفات هستند.

اگر همه دستگاه‌های مرتبط در این حوزه پای کار آیند و برای رفع نقاط حادثه خیز و ایمنی راه‌ها تلاش کنند، همچنین رانندگان وسایل نقلیه هم قوانین را رعایت کنند، می‌توانیم در کاهش تصادفات کاهش بسیار خوبی را شاهد باشیم.

بیشتر بخوانید

انتهای پیام/

نرم‌افزار اندرویدی مودم‌یار - ModemYar
مرکز خیریه نگهداری معلولین ذهنی نوشیروانی بابل
محک، موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان
شرکت دانش بنیان ابررایانه طبرستان abarsoft.ir
محل تبلیغات شما
نظرات شما
+ نظردهید
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بصیرآنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2025 BasirOnline website.
All rights reserved. Reproduction is permitted by referring to the source.