دوشنبه 16 تير 1404 - Monday, July 7, 2025
خیانت از وین، ترور در تهران؛ آژانس شریک جنایت علیه ملت ایران!دغدغه‌ای در صادرات نفت نداریمنیرو‌های مسلح هیچگاه دچار از هم پاشیدگی نخواهند شدسازوکار دولت برای جبران آسیب‌های جنگحملات آمریکا برنامه هسته‌ای ایران را تا دو سال عقب انداختآمریکا خواستار از سرگیری همکاری ایران با آژانس شدمراسم عزاداری در حسینیه امام خمینی (ره)نیروهای مسلح ایران آماده مقابله با هر حرکت رژیم صهیونیستی و حامیان آن هستندوضعیت زمان‌بندی ثبت‌نام دانش‌آموزانورقی که در خاورمیانه برگشت؛ همگرایی اعراب با ایرانسفر به عتبات جریان داردصفحه نخست روزنامه‌های امروزاگر موشک‌های ما به هدف نمی‌خورد اسرائیل برای آتش‌بس التماس نمی‌کردپرونده خاص‌ترین حج تمتع امسال بسته شدعاشورا، درسی برای زندگی امروز؛ از سوگواری تا ساختن نسل بیدارابلاغ پیام کتبی عراقچی به وزیر خارجه کویتبازسازی تهران با محوریت بنیاد مسکنبامداد بیات آهنگساز دارفانی را وداع گفتتوزیع واکسن روتاویروس آغاز شدتریبون‌های رسمی نهایت دقت را در حفظ همبستگی ملی داشته باشند
تاریخ :1398/09/19 8:14 AM
چگونگی رفتار با کودک بد دهان
یک روانشناس درباره راهکارهای جلوگیری از فحاشی کودکان توضیحاتی داد.

حانیه لباف روانشناس و مشاور، درباره راهکاری جلوگیری از فحاشی کودکان اظهار کرد: وقتی کودکی فحاشی را یاد می‌گیرد و الفاظ بد به کار می‌برد، باید ریشه یابی شود.

این روانشناس بیان کرد: گاهی یک مشکل آزادهنده مانند حسادت به فرزند تازه متولد شده، ناکامی، منع از کاری نادرست و ... موجب می‌شود که کودک شروع به فحاشی کند، لذا باید به موقعیتی که کودک الفاظ بد به کار می‌برد، توجه کنیم.

وی با بیان اینکه زمانی که کودک فحاشی می‌کند والدین نباید هیچ واکنشی نشان دهند، افزود: والدین باید پس از یافتن علت فحاشی کودک، با ترفندهای تشویقی مشکل را حل کنند، به عنوان مثال " هروقت فحش ندی، می‌برمت پارک".

لباف ادامه داد: اگر تشویق کردن جوابگو نبود، از ترفند محرومیت استفاده کنند، به عنوان مثال؛ " هروقت فحش بدی، نمی‌توانی کارتن ببینی".


بیشتر بخوانید: والدین با کودک بهانه گیر چگونه رفتار کنند؟


این روانشناس گفت: زمانی که کودکان فحاشی می‌کنند و والدین آن‌ها را کتک می‌زنند، نتیجه عکس رخ می‌دهد و در این وضعیت اگر کودک مجدد فحش ندهد، به دلیل ترس است، در چنین شرایطی کودک پی به کار اشتباه خود نبرده و ممکن است باز هم آن را تکرار کند.

وی اضافه کرد: هنگامی که کودک را به دلیل فحاشی کتک می‌زنیم، اعتماد به نفس او کاهش می‌یابد و در این وضعیت کودک پرخاشگر شده و احساس حقارت در او شکل می‌گیرد، همچنین در آینده رفتار نامناسبی خواهد داشت و زمینه ایجاد اختلالات مانند سلوک در او ایجاد می‌شود.

لباف گفت: اگر کودک به دلیلی عصبانی شود به عنوان مثال: "وقتی پدرش او را به شهربازی نبرده، شروع به فحش دادن کند"، والدین نباید واکنش نشان دهند، بلکه زمانی کودک آرام شد باید با او صحبت کنند به عنوان مثال: " می‌دانم عصبانی بودی، اما رفتارت مناسب نبود"، در چنین موقعیتی علاوه بر درک کودک و همدلی با او رفتار نادرستش را گوشزد کردیم.

انتهای پیام/

نرم‌افزار اندرویدی مودم‌یار - ModemYar
مرکز خیریه نگهداری معلولین ذهنی نوشیروانی بابل
محک، موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان
شرکت دانش بنیان ابررایانه طبرستان abarsoft.ir
محل تبلیغات شما
نظرات شما
+ نظردهید
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بصیرآنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2025 BasirOnline website.
All rights reserved. Reproduction is permitted by referring to the source.