شنبه 10 آبان 1404 - Saturday, November 1, 2025
فوتبال مازندران در آستانه آزمونی بزرگ/ فردا روز روشن‌فکری یا بازگشت به تاریکی؟/ چهره‌هایی که پرونده‌شان هنوز بوی فاکتورهای صوری می‌دهد!انتصاب معاون هماهنگ‌کننده سپاهسبز پوشی شاخص کل بورسسایه سیاه قاره سبز بر سر اوکرایننتایج قرعه‌کشی خودرو‌های وارداتیتظاهرات در کوالالامپور علیه ترامپ۴۸ ساعت تا فروپاشی ایران!ازدواج در تله تحلیل‌ غلط؛ چرا نباید آمار طلاق را با ازدواج مقایسه کرد؟اسطوره استقلال درگذشتنخستین جلسه استانی هیات دولتمهاجرت فرزند؛ مرگ تدریجی والدینکسب دومین طلای کشتی آزادرئال مادرید ۲ - ۱ بارسلوناآمریکا و چین به اجماع اولیه در مورد توافق تجاری دست یافتندهمکاری مشترک ایران و ژاپن در حوزه تأمین قطعات خودرو کلید خوردمدال نقره راگبی بانوان ایرانروسیه از مواضع هسته‌ای ایران حمایت می‌کندایران در آستانه تحولی شگرفشورای امنیت نباید برای مقاصد سیاسی یا یکجانبه مورد سوء استفاده یا دغل ورزی قرار گیردصفحه نخست روزنامه‌های امروز
تاریخ :1398/08/29 7:59 AM
دستگیری سرکردگان اغتشاشات شیراز
سرکردگان اغتشاشات که وابسته به جریان‌های معاند هستند، شناسایی و دستگیر شدند، تعدادی هم تحت تعقیب هستند.

سرکردگان اغتشاشات شیراز دستگیر شدند/ تایید ارتباط اشرار با منافقینبه گزارش بصیرآنلاین، سردار سید هاشم غیاثی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه وضعیت امنیت و عبور و مرور در سطح استان فارس و شهرستان شیراز عادی است، گفت: امنیت پایدار در سطح استان فارس برقرار است و با اقدامات به موقع و اثرگذار نیروهای اطلاعاتی، امنیتی و دستگاه قضائی و همچنین هوشیاری و بصیرت مردم فارس طرح دشمنان انقلاب اسلامی برای ایجاد ناامنی گسترده ناکام ماند.

او با بیان اینکه اشرار وابسته به ضد انقلاب در راستای ایجاد ناامنی بصورت هدفدار و برنامه ریزی شده خساراتی به اموال عمومی در سطح شهر شیراز وارد کردند، گفت: عناصر نفوذی و ضد انقلاب درصدد بودند با حضور در میان مردم و ایجاد اغتشاش، آشوب و وارد آوردن خسارت به اموال عمومی امنیت و آسایش عمومی جامعه را خدشه دار کنند اما هم اکنون سرکردگان این اغتشاشات که وابسته به جریان های معاند و ضد انقلاب هستند شناسایی و دستگیر شده اند و تعدادی هم تحت تعقیب هستند.


بیشتر بخوانید: اعلام انزجار مردم تبریز از آشوبگران


سردار غیاثی با بیان اینکه مردم با هوشیاری و بصیرت راه خود را از اغتشاشگران، اشرار و خسارت زنندگان به اموال عمومی جدا کردند، گفت: تاکنون همکاری خوبی از طرف مردم با نیروهای اطلاعاتی و امنیتی در راستای شناسایی سرکردگان اغتشاشات صورت گرفته است و اقشار مختلف مردم از اعمال اشرار اعلام انزجار کردند.

او با تاکید بر اینکه امنیت و آسایش مردم خط قرمز نیروهای امنیتی است، گفت: تمام دستگاه ها و نهادهای مسئول در استان فارس در راستای پاسخگویی و کاهش دغدغه های مردم نسبت به اثرات گران شدن سوخت تلاش می کنند و همزمان با اشرار و اغتشاشگرانی که قصد بر هم زدن نظم عمومی و ایجاد اختلال در روند عادی زندگی مردم را داشته باشند برخورد قاطع صورت خواهد پذیرفت.

فرمانده سپاه فجر تصریح کرد: در تحقیقات بعمل آمده از سرکردگان اشرار که وابسته به منافقین بودند مشخص شده است ایجاد ناامنی دائمی در سطح جامعه، وارد آوردن آسیب جانی به مردم حاضر در صحنه اعتراضات و ایجاد نارضایتی و اختلال در روند زندگی عادی شهروندان از اهداف اصلی این جریان بوده است.

انتهای پیام/م

نرم‌افزار اندرویدی مودم‌یار - ModemYar
مرکز خیریه نگهداری معلولین ذهنی نوشیروانی بابل
محک، موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان
شرکت دانش بنیان ابررایانه طبرستان abarsoft.ir
محل تبلیغات شما
نظرات شما
+ نظردهید
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بصیرآنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2025 BasirOnline website.
All rights reserved. Reproduction is permitted by referring to the source.