چهارشنبه 1 مهر 1405 - Wednesday, September 23, 2026
دیدار وزیر امور خارجه یونان با عراقچیپرچم ایران، امانت نسل‌ها و نماد هویت تمدنیمطالبه مردم از خودروسازانفریب تبلیغات فضای مجازی را نخوریدتیم ملی تنیس روی میز ایران حذف شدما در مقابل ۸۰ کشور ایستادیممدارس هرمزگان از شنبه مجازی شدنتانیاهو معمار نسل‌کشی استدستخط رهبر معظم انقلابنخستین دیدار عراقچی در نیویورکداده‌های معتبر مبنای تخصیص منابع و توزیع عادلانه امکانات خواهد شدشکار طلای آسیاییترامپ: احتمال توافق آمریکا و ایران پس از انتخابات میان‌دوره‌ای زیاد استانتقاد مکرون از کشورهای سازمان مللادعای ترامپ درباره دیدار نمایندگان آمریکا و ایراناگر آمریکا به کوه کلنگ یا هر مکانی حمله کند، مقابل آن می‌ایستیمتغییر ساعت کاری ادارات و بانک‌هاواکنش ستاد کل نیرو‌های مسلح و قرارگاه خاتم به لفاظی‌های خصمانه ترامپ علیه ایرانرهبر معظم انقلاب: پاسدار هویّت ملّی، عزت و استقلال فرهنگی خود باشیدبازگشت آمریکایی‌ها به قتلگاهشان؟
تاریخ :1398/07/28 9:00 AM
کلاهبرداری با نام شرکت لوازم خانگی پارسیان
تعدادی افراد سوجو بنام شرکت لوازم خانگی پارسیان و اینکه طرف قرارداد مخابرات هستیم سعی در اغفال شهروندان و اخاذی از آنان را دارند.

افراد این شرکت با مدیریت مستعار خانم دکتر مریم سالک عضداللهی، طی تماس با شهروندان و قول برنده شدن یک خودروی 206 در قرعه کشی سعی در ترغیب آنان برای خرید کالاهای صوری در فضای مجازی دارند.

این افراد سودجو با کلاهبرداری حرفه ای خود از نام و آرم و شماره ثبت برخی از شرکت ها سو استفاده کرده و سعی در جلب اعتماد مشتریان و شهروندان خود دارند.

تعدادی از افراد مال باخته طی تماسی با این رسانه خواستار انتشار و اطلاع رسانی در این زمینه شدند.

ضروری است شهروندان در تماس های تلفنی که اقدام به اعتمادسازی برای خرید در فضای مجازی میکنند توجه کافی داشته باشند.
نرم‌افزار اندرویدی مودم‌یار - ModemYar
مرکز خیریه نگهداری معلولین ذهنی نوشیروانی بابل
محک، موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان
شرکت دانش بنیان ابررایانه طبرستان abarsoft.ir
محل تبلیغات شما
نظرات شما
+ نظردهید
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بصیرآنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2026 BasirOnline website.
All rights reserved. Reproduction is permitted by referring to the source.