چهارشنبه 28 آبان 1404 - Wednesday, November 19, 2025
هشدار بزرگ برای آینده کشاورزی مازندران/ فقدان مدل اقتصادی پایدار برای کشاورزیافزایش ظرفیت هسته‌ای آمریکا فاجعه‌بار استنتانیاهو مانع ادامه طرح ترامپطرح صلح ترامپ؛ سبز برای اشغال، قرمز برای ویرانیآژانس برای نظارت بر تأسیسات هسته‌ای مورد حمله واقع شده ایران باید رویه داشته باشدادامه بارش باران در ۱۸ استان کشوراضافه‌کار به کسورات اضافه می‌شوددست‌نوشته پسرِ میلیاردرِ ایتالیاییتلاش‌های نتانیاهو برای تاثیر بر جلسه شورای امنیتعلت نبود ابر در آسمان ایران چیست؟محکومیت شدید جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالیاگر مصرف تولیدات داخلی بهینه نشود، خودروسازان اجازه ادامه تولید نخواهند داشتتکذیب استفاده از تریاک در صنعت طیورخرازی: از مذاکره فراری نیستیم/ از غنی‌سازی دست بر نمی‌داریمضرورت مدیریت هوشمند انرژیصفحه نخست روزنامه‌های امروزانتخابات موفق عراقتدوین دستورالعمل جدید فروش اینترنتی دارو/ برنامه‌ای متفاوت برای داروخانه‌هاثبت‌نام دانش‌آموزان بدون محدودیتنرخ بنزین سهمیه‌ای تغییر نمی‌کند/ مخالف حذف ارز ترجیحی هستیم
تاریخ :1398/07/23 7:42 AM
واکنش سازمان سنجش به رد پای مسئولین در باند فروش سوالات کنکور
رئیس سازمان سنجش درباره مشاهده رد پای برخی مسئولین در ماجرای فروش سوالات کنکور سراسری توضیح داد....
رئیس سازمان سنجش درباره مشاهده رد پای برخی مسئولین در ماجرای فروش سوالات کنکور سراسری توضیح داد.
واکنش سازمان سنجش به رد پای مسئولین در باند فروش سوالات کنکور ۹۸ابراهیم خدایی، رئیس سازمان سنجش درباره سخنان "سردار حسین رحیمی درباره انهدام بانک فروش سوالات کنکور ۹۸ و اینکه اظهار کرده بود؛ برخی از مسئولان و آقایان هم در آن گروه بودند" ،گفت: همکاری سازمان سنجش با پلیس بسیار گسترده است و نیروی انتظامی یکی از ارکان‌های اصلی حفاظت اطلاعات ما است. ما همیشه از نیروی انتظامی تشکر کرده ایم، ولی بابت سخنان دیروز سردار رحیمی گله کردیم.
 
او افزود: مطالبی که گفته می‌شود، باید روشن و شفاف باشد که باعث ایجاد شائبه و شبهه در یک پروژه ملی نشود. بحث اصلی سردار رحیمی از مسئولین مربوط به شبکه از شهرستان روانسر بوده که مدیر آموزش و پرورش این شهرستان این شبکه را راه اندازی کرده بود.
 
خدایی با تاکید براینکه  سوالات کنکور لو نرفته است، ادامه داد: وزارت اطلاعات قبلا این تیم را شناسایی کرده بود، بنابراین قبل از هر گونه اقدام با اطلاعت پلیس امنیت، این باند فروش سوالات منهدم شدند.
 
رئیس سازمان سنجش بیان کرد: پرونده قضایی این‌ها در تهران مطرح شد؛ گفته سردار رحیمی مبنی بر رد پای برخی آقایان و مسئولان نیز به همین دلیل است، ولی به جز مدیر اداره آموزش و پرورش روانسر مسئول دیگری در این موضوع درگیر نبوده است.
 
گفتنی است؛ سردار حسین رحیمی رئیس پلیس پایتخت روز گذشته اظهار کرده بود؛ توانستیم باند بزرگ فروش سوالات کنکور را شناسایی و متلاشی کنیم.
 
او افزود: بعد از انهدام این باند تنها به صدور یک اطلاعیه اکتفا کردیم، اما باید بگویم که این باند وسیع بوده و سوالات را گرفته بودند و قصد داشتند آن را توزیع کنند، اما قبل از آنکه توزیع شود در نطفه آن را خفه کردیم. متاسفانه برخی از مسئولین و آقایان نیز دراین گروه بودند.

انتهای پیام/
نرم‌افزار اندرویدی مودم‌یار - ModemYar
مرکز خیریه نگهداری معلولین ذهنی نوشیروانی بابل
محک، موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان
شرکت دانش بنیان ابررایانه طبرستان abarsoft.ir
محل تبلیغات شما
نظرات شما
+ نظردهید
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بصیرآنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2025 BasirOnline website.
All rights reserved. Reproduction is permitted by referring to the source.