شنبه 28 تير 1404 - Saturday, July 19, 2025
وقتی پای تعهد می‌لرزد؛ آیا مدیرکل انتقال خون مازندران بیت المال را دور می زند؟مدیرکل با سابقه محکومیت کیفری؛ مازندران چگونه به بحران رسید؟سفر عراقچی به چینحضور رئیس‌جمهوری در وزارت نفتدریافت بیش از ۴۵۰ هزار کارت کنکوروزیر کشور پاکستان وارد تهران شدترامپ تماشاگر فینال جام جهانی باشگاه‌هاپیش فروش بلیت اتوبوس اربعینقهرمانی تاریخی سینر در ویمبلدونکشف قطعات پهپاد رژیم صهیونیستیآزادکاران جوان ایرانی بر بام آسیاانصاری: تالاب صالحیه، کانون اصلی گردوغبار تهران و کرج استایران زیاده خواهی را نمی‌پذیرد/ مواضع اصولی خود در مذاکرات را تغییر نمی‌دهیمچلسی ۳ - ۰ پاری سن ژرمنسرویس مخفی نتوانست مانع از سوءقصد به جان ترامپ شوددستور رئیس‌جمهور برای تشکیل کارگروه تخصصی مقابله با پدیده گرد و غبارشکاف عمیق در قلب آمریکا: اپستین، ترامپ، ماسک و سراب عدالتبارش سیل و باران در نواحی شرقی کشورکاهش نرخ بلیت پرواز‌های اربعیندولت ۱۰۰ میلیارد تومان برای جبران خسارات کامیون‌داران تخصیص داد
تاریخ :1398/07/22 9:23 AM
شگرد تازه عربستان برای رونق صنعت گردشگری
شگرد تازه عربستان برای رونق صنعت گردشگری/ سعودی‌ها دست به دامان اینفلوئنسرهای چشم‌آبی شدند! + عکسپس از صدور ویزای توریستی توسط عربستان، حالا نوبت به سفرهای رایگان اینفلوئنسرهای خارجی به این کشور رسیده است تا چهره خود را در جهان اصلاح کند.

به گزارش بصیرآنلاین، یک سال پس از قتل «جمال خاشقچی»، عربستان سعودی از شخصیت‌های تاثیرگزار شبکه‌های مجازی برای تصحیح چهره آسیب‌دیده‌اش در اذهان عمومی استفاده می‌کند.

تصویری از زن جوانی با چهره اروپایی که در در مقابل یکی از مکان‌های دیدنی عربستان ایستاده است، یکی از چند تصویر جدیدی است که میلیون‌ها مخاطب اینستاگرام را به تجدید نظر درباره دیدگاهشان نسبت به عربستان وادار می‌کند.

این روز‌ها تصاویر بسیاری از اینفلوئنسر‌های خارجی در شبکه‌های مجازی حین اقامت در هتل‌های مجلل، بازدید از مناطق باستانی و یا رانندگی کردن در کویر‌های عربستان به چشم می‌خورد.

در این پست‌های مدبرانه که به منظور انعکاس چهره مثبت عربستان به جهانیان منتشر می‌شوند، هیچ اثری از نقض حقوق بشر توسط این کشور دیده نمی‌شود.

دکتر «ریحان اسماعیل» استاد مطالعات عرب و اسلامی دانشگاه ملی استرالیا می‌گوید: «عربستان سعودی میلیارد‌ها دلار برای اصلاح تصویری که سال‌هاست در جهان از خود به جای گذاشته، هزینه کرده است.»

به گفته این استاد دانشگاه، «اینفلوئنسر‌هایی که طبق یک برنامه و تحت حمایت مالی دولت به عربستان سفر می‌کنند، تصویر کاملی از این کشور را منتشر نمی‌کنند.»

«اسماعیل» افزود: «اگر شخصی به عربستان سفر کند و تمام تغییراتی که در این کشور رخ می‌دهد را از نزدیک ببیند یا مشاهده کند که جوانان سعودی چطور خوشگذارانی می‌کنند مسلما با خود می‌گوید روند ایجاد تغییرات و بیشتر کردن آزادی‌ها در عربستان عالی است، اما از طرفی دیگر ما با یک حکومت سرکوب‌گر طرف هستیم.»

«گب اسکنیو» و «تارا وایت‌من» اینفلوئنسر‌های استرالیایی هستند که هر کدام به ترتیب در صفحه اینستاگرام خود ۳۶۳،۰۰۰ و ۱.۳ میلیون دنبال‌کننده دارند و در جذب گردشگران جوان استرالیایی به عربستان موفق بوده‌اند.

شگرد تازه عربستان برای رونق صنعت گردشگری/ سعودی‌ها دست به دامان اینفلوئنسرهای چشم‌آبی شدند! + عکس

نشریه گاردین استرالیا قصد داشت با بیش از ۵۰ اینفلوئنسری که به نظر می‌رسد یا از سفر‌هایی با بودجه دولت عربستان استفاده کرده‌اند یا برای تبلیغ کردن از این کشور پول گرفته‌اند، مصاحبه کند، اما تعدادی از آن‌ها، کمی قبل از زمان معین شده برای مصاحبه با این نشریه، از این ملاقات صرف نظر کردند، چرا که پیام‌هایی از دولت عربستان مبنی بر خودداری از هرگونه گفتگو با رسانه‌های مختلف دریافت کرده بودند.

شگرد تازه عربستان برای رونق صنعت گردشگری/ سعودی‌ها دست به دامان اینفلوئنسرهای چشم‌آبی شدند! + عکس

عربستان سعودی اوایل ماه جاری از صدور ویزای توریستی برای اتباع ۴۹ کشور و کاهش محدودیت‌های پوششی برای گردشگران زن خبر داده بود. کمیسیون گردشگری و میراث ملی عربستان نیز اخیرا اعلام کرد: گردشگران خارجی زن و مردی که با یکدیگر نسبتی ندارند، از این پس می‌توانند در هتل‌های عربستان اتاق مشترک رزرو کنند. بر اساس این قوانین جدید، زنان خارجی و حتی شهروندان زن عربستانی می‌توانند به تنهایی اتاق‌های هتل‌های عربستان را رزرو کنند.

حالا به نظر می‌رسد استفاده از اینفلوئنسر‌های خارجی برای انعکاس چهره مثبت عربستان، دیگر پروژه مقامات این کشور برای جذب گردشگر بیشتر و سرپوش گذاشتن بر نقض حقوق بشر در این کشور باشد.

انتهای پیام/

نرم‌افزار اندرویدی مودم‌یار - ModemYar
مرکز خیریه نگهداری معلولین ذهنی نوشیروانی بابل
محک، موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان
شرکت دانش بنیان ابررایانه طبرستان abarsoft.ir
محل تبلیغات شما
نظرات شما
+ نظردهید
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بصیرآنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2025 BasirOnline website.
All rights reserved. Reproduction is permitted by referring to the source.