دوشنبه 16 تير 1404 - Monday, July 7, 2025
خیانت از وین، ترور در تهران؛ آژانس شریک جنایت علیه ملت ایران!دغدغه‌ای در صادرات نفت نداریمنیرو‌های مسلح هیچگاه دچار از هم پاشیدگی نخواهند شدسازوکار دولت برای جبران آسیب‌های جنگحملات آمریکا برنامه هسته‌ای ایران را تا دو سال عقب انداختآمریکا خواستار از سرگیری همکاری ایران با آژانس شدمراسم عزاداری در حسینیه امام خمینی (ره)نیروهای مسلح ایران آماده مقابله با هر حرکت رژیم صهیونیستی و حامیان آن هستندوضعیت زمان‌بندی ثبت‌نام دانش‌آموزانورقی که در خاورمیانه برگشت؛ همگرایی اعراب با ایرانسفر به عتبات جریان داردصفحه نخست روزنامه‌های امروزاگر موشک‌های ما به هدف نمی‌خورد اسرائیل برای آتش‌بس التماس نمی‌کردپرونده خاص‌ترین حج تمتع امسال بسته شدعاشورا، درسی برای زندگی امروز؛ از سوگواری تا ساختن نسل بیدارابلاغ پیام کتبی عراقچی به وزیر خارجه کویتبازسازی تهران با محوریت بنیاد مسکنبامداد بیات آهنگساز دارفانی را وداع گفتتوزیع واکسن روتاویروس آغاز شدتریبون‌های رسمی نهایت دقت را در حفظ همبستگی ملی داشته باشند
تاریخ :1398/07/16 8:28 AM
کمبود ۱۰۸ هزار معلم در مدارس کشور/ حل مشکل در روز‌های آینده
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به کمبود ۱۰۸ معلم در مدارس کشور در سال تحصیلی جدید، گفت: با تدابیر اتخاذ شده در روز‌های آینده این مشکل برطرف خواهد شد....
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به کمبود ۱۰۸ معلم در مدارس کشور در سال تحصیلی جدید، گفت: با تدابیر اتخاذ شده در روز‌های آینده این مشکل برطرف خواهد شد.

به گزارش بصیرآنلاین ،محسن حاجی میرزایی عصر دوشنبه در حاشیه نشست روسای ادارات آموزش و پرورش گیلان که در بندر انزلی برگزار شد در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: براساس آمار در سال تحصیلی جدید آموزش و پرورش کمبود ۱۰۸ هزار معلم دارد.

وی به اقدامات انجام شده در راستای حل این کمبود اشاره کرد و افزود: با اعمال راهکار‌های قانونی و اتخاذ تدابیر لازم همانند بکارگیری نیرو‌های رسمی با پرداخت اضافه کار و همچنین تبدیل وضعیت نیرو‌های واجد شرایط این کمبود جبران شده است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه طی روز‌های آینده کمبود نیرو در برخی مدارس حل خواهد شد، گفت: امسال مشکل کمبود معلم در مدارس کشور به مراتب کمتر از پارسال است و نگرانی خاصی از این بابت وجود ندارد.

حاجی میرزایی با اشار به اینکه در سال‌های آینده تعداد زیادی از معلمان کشور بازنشسته می‌شود، تصریح کرد: در همین راستا نیاز‌های وزارت آموزش و پرورش در گزارشی به دولت اعلام شده و در حال حاضر نیز کار گروهی متشکل از کارشناسان سازمان مدیریت و برنامه ریزی، سازمان امور استخدامی کشور و وزارت آموزش و پرورش، در حال برآورد تعداد دقیق معلم برای مدارس کشور هستند تا در بستر جذب قانونی نیرو‌های جدید، این نیاز برطرف شود.

انتهای پیام/پ

نرم‌افزار اندرویدی مودم‌یار - ModemYar
مرکز خیریه نگهداری معلولین ذهنی نوشیروانی بابل
محک، موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان
شرکت دانش بنیان ابررایانه طبرستان abarsoft.ir
محل تبلیغات شما
نظرات شما
+ نظردهید
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بصیرآنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2025 BasirOnline website.
All rights reserved. Reproduction is permitted by referring to the source.